Helsinki Design Week 7.-8.9.2019

lastenvaate brändi_lastentarvikebrändi_alennusmyynti_tarjoukset_alennukset_laatu_kestävyys_kotimainen_suomalainen

 

Viikonloppuna käynnistyvä Helsinki Design Week esittelee muotoilun uusia tekijöitä, ja me Yours Mine Designilta saamme olla mukana Design Marketilla Kaapelitehtaalla suomalaisena lastenvaatebrändinä.

Tällä viikolla se alkaa, Helsinki Design Week! Miten innoissamme olemmekaan päästessämme Pohjoismaiden suurimpaan muotoilutapahtumaan inspiroimaan ja inspiroitumaan. Helsinki Design Week esittelee muotoilun uusia tekijöitä ja iloksemme olemme päässeet tähän joukkoon, monien muiden nimekkäiden yritysten ohella.

 

Muodista ja muotoilusta puhuttaessa lienee hyvä muistella miten tähän tilanteeseen on päästy. Kuten moni varmasti tietää, kaikki alkoi siitä kun halusin itse luoda lapsilleni jotain kaunista ja kestävää, laadukkaista materiaaleista. Takaraivossa kyti myös ajatus tuotteiden valmistuttamisesta mahdollisuuksien mukaan Suomessa, suomalaista käsityötä tukien. Ylpeänä voinkin kertoa kalenterimme ja perhekirjamme olevan alusta loppuun suomalaista käsialaa.

 

Yours Mine Designin ideologia perustuu laadukkaisiin materiaaleihin ja tuotteiden kestävyyteen. Arvojamme ovat laatu, luotettavuus, joustavuus ja aitous, minkä pyrimme pitämään mielessä kaikessa tekemisessä. Tästä johtuen emme järjestä suuria alennuskampanjoita ilman syytä, pyrimme palvelemaan asiakkaitamme ennemmin edellä mainituilla tosiasioilla. Meiltä et saa markkinoiden edullisimpia tuotteita, meiltä saat aina jotain käsintehtyä, laadukasta ja kaunista. 💛 Allekirjoitan täysin mitä lastentarvikkeita myyvä ihana Ipanainenkin keväällä Facebookissa kertoi: ”Saatamme edelleen Outlet-osastolla poistaa valikoimasta tuotteita pienellä alella sekä tarjota toisinaan kivoja etuja asiakkaillemme, mutta muilta osin polkuhinnalla myyminen on meidän kaupassamme nyt ohi. Sen sijaamme satsaamme laatuun, vastuulliseen toimintaan ja hyvää palveluun.” Mikäli postaus on mennyt sinulta ohi, suosittelen kaivamaan sen Ipanaisen Facebook-seinän uumenista.

 

Mitä ilmeisimmin arvojamme ja ideologiaamme jakamassa on suuri joukko ihmisiä, tuotteiden kysyntä on kasvanut ja olemme päässeet laajentamaan valikoimaa. Kiitos siis jokaiselle asiakkaalleni, yhteistyökumppanilleni ja kaikille, jotka ovat tähän mennessä matkaani kanssani jollain tavalla taittaneet. Harrastuksesta kasvoi syksyn 2018 aikana minulle työ, ja voin käsi sydämellä kertoa tekeväni tällä hetkellä jotain mitä todella rakastan. Kulunut vuosi on pitänyt sisällään unettomia öitä ja harmaantuvia hiuksia, mutta myös ihania asiakkaita, kohtaamisia ja onnistumisia.

 

Meidän löytää Helsinki Design Weekillä Valssaamosta, Kaapelitehtaalta. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee meitä moikkaamaan ja vaihtamaan sanan jos toisenkin.