TIEDOTE: Yours Mine Design yhteistyöhön Stockmannin kanssa

 

Suomalainen lastentarvike- ja lastenvaatemerkki Yours Mine Design ja Stockmann ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksella Yours Mine Design liittyy mukaan stockmann.comin Online Exclusive -kauppiaaksi. Yours Mine Designin tuotteet ovat 10.7.2019 alkaen myynnissä myös stockmann.comissa.

Yours Mine Design on perustettu joulukuussa 2017 Helsingissä. Yrityksen toimipaikka on Espoossa missä osa tuotteista valmistetaan käsityönä. Missio on valmistaa laadukkaita, kestävän kehityksen mukaisia tuotteita. Yritys on kasvatettu kotiäitiyden ohella kokopäivätyöksi.

”Stockmann on perinteikäs ja laadukkaista tuotteista tunnettu tavaratalo. Tämä yhteistyö on meille erittäin suuri kunnia sekä osoitus tekemästämme kovasta työstä että laadukkaista tuotteista. Yours Mine Designin tuotteista muun muassa unipesät ovat kokonaan suomalaista käsityötä ja tuotteet valmistetaan Espoossa. Tämä yhteistyösopimus on meille mieletön mahdollisuus nostaa esille suomalaista käsityötä.” kertoo Yours Mine Designin Elina Rapeli.

”Toivotamme Yours Mine Designin lämpimästi tervetulleeksi osaksi Online Exclusive -valikoimaamme! Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme kotimaista suunnittelua ja käsityötä olevia tuotteita ja olemme varmoja, että Yours Mine Designin vastuullisesti valmistetut tuotteet herättävät kiinnostusta asiakkaidemme keskuudessa,” Stockmannin digitaalisista kumppanuuksista vastaava Susanna Kämäräinen sanoo.

 

Lisätietoja yhteistyöstä antaa Yours Mine Designin perustaja ja designer,

Elina Rapeli

elina@yoursminedesign.fi

0403360055