TÖIHIN SOMANALLE?

 Somana on kasvava suomalainen pienyritys. Valmistamme laadukkaita tuotteita vauvoille ja perheille. Haluatko olla mukana kasvattamassa pienyritystä kansainvälisille markkinoille?

Somana huhkuu luovien ideoiden löytämisestä. Toimimme rohkeasti toteuttaessamme visiotamme. Uskomme laadun olevan aina muodissa. Valmistamme laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Näin kannamme osaamme yhteiskuntavastuusta. Kieltäydymme kertakäyttöisyydestä.

Työskentely Somanalla vaatii intohimoa ja luovuutta. Meillä ei ole suunniteltuja urapolkuja. Meillä on mielettömiä mahdollisuuksia ja kiinnostavia, vaihtelevia työtehtäviä. Muokkaamme työnkuvaa supervoimiesi ja mielenkiintojesi mukaan. Oletko yrittäjähenkinen ja itseohjautuva? Työotteesi on aktiivinen emmekä pärjää ilman taitojasi ja timanttista persoonaasi?

 

HAKEMINEN

Kiinnostaako työ Somanalla? Kerro meille mistä olet kiinnostunut niin siviili- kuin työelämässä ja mikä on Sinun supervoimasi? Mikä on timanttinen taitosi jonka haluat tarjota Somana matkalle kasvamaan pienyrityksestä maailmalle?

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@somana.fi.

 

ETSITKÖ HARJOITTELUPAIKKAA OPISKELUJEN OHELLA?

Lähetä meille avoin hakemuksesi info@somana.fi.