TIETOSUOJA JA TURVALLISUUS

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti. Noudatamme Suomen ja EU: n tietosuoja- ja kuluttajalainsäädäntöä. Emme koskaan luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle.

Kun ostat verkkokaupasta, pyydämme syöttämään henkilökohtaisia tietoja, joita tarvitsemme tilauksen käsittelyyn. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä mahdollisesti luottokorttitiedot sekä salasanat. Käytämme henkilötietojasi seuraavissa tarkoituksissa:

  • tilausten käsittely
  • tilastolliset tutkimustarkoitukset, palvelumme kehittymiseen
  • sisällön ja mainosten parantaminen
  • verkkosivujen hallinnointi
  • uusista tuotteista ilmoittaminen

Somana ei säilytä tilaajien luottokorttitietoja. Käytämme luotettua kolmannen osapuolen (Klarna) maksupalvelua. Klarna tallentaa tiedot meidän puolesta ja Somana ei ole tekemisissä täydellisten luottokorttitietojen kanssa.

SSL-suojaus

Somana verkkokaupassa käytetään SSL-suojausta. SSL (Secure Socket Layer) tarkoittaa tiedonsuojaamista ja sillä varmistamme turvallisen, salatun ja suojatun yhteyden asiakkaan tietokoneen ja serverimme välillä. Kaikki tiedonsiirto salataan ja ulkopuoliset eivät saa asiakkaan tietoja käsiinsä. Ostosten tekeminen ja maksutietojen syöttäminen verkkokaupassamme on turvallista. Tili- tai korttitietoja käytetään ainoastaan maksun yhteydessä. Emme koskaan tallenna kyseisiä tietoja.

Somanan tietosuojaseloste (ent. Yours Mine Design)

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste. Rekisteriseloste on laadittu 10.1.2018, päivitetty 31.8.2020.

Rekisterinpitäjä

Somana /Rapeliina
Y-tunnus: 2864649-5
Osoite: Vehkakuja 6 D, 02180 Espoo

Rekisteriasioiden vastuuhenkilö

Elina Rapeli
040 336 0055
info@somana.fi

Rekisterin nimi

Somana (ent. Yours Mine Design) verkkokaupan asiakasrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on ostanut tuotteita Somanan (ent. Yours Mine Design) verkkokaupasta, tilannut uutiskirjeen ja/tai osallistunut Somanan (ent. Yours Mine Design) tapahtumiin.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteiden hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös pakettien seurannassa. Tietoja voidaan käyttää Somanan (ent. Yours Mine Design) verkkokaupan toiminnan kehittämiseen, tilastolliseen tarkoitukseen ja kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkokaupassamme. Käsittelemme henkilötietoja henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterintietoja voidaan käyttää Somanan (ent. Yours Mine Design) omissa rekistereissä mainnon kohdistamiseen luovuttamatta tietoja kolmannelle osapuolelle.

Somanan asiakasrekisterin sisältämät tiedot on oikeus julkaista tiedot kirjallisena luettelona esimerkiksi postitustarroina. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä aikaisemmin mainitulle rekisterin vastuuhenkilölle.

Asiakkaalla on oikeus pyytää tilausprosessin päätyttyä tietojensa poistamista asiakasrekisteristä.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite

Käsitellyt tilaukset
Tilausten toimitusten seuranta
Henkilön käyttämä maksupalvelu

Tietojen luovutus

Emme luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet näin edellytä. Poistamme henkilötiedot asiakkaan pyytäessä, mutta emme mikäli edellä mainitut perusteet täyttyvät.

Rekisterin suojaus

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ellei Suomen laki niin edellytä.