Yours Mine Design on 1.9.2020 alkaen Somana

Yours Mine Design on perustettu vuonna 2017. Perustaja, Elina Rapeli, halusi luoda lapsilleen laadukkaista materiaaleista kauniita ja kestäviä tuotteita. Missio oli valmistuttaa tuotteet Suomessa. Laadukkaat materiaalit ja tuotteiden kestävyys on Elinalla tuotteiden suunnittelun kivijalat. Pikkuhiljaa Yours Mine Design on kasvanut harrastuksesta työksi.

Nyt on aika ottaa seuraava askel. 1.9.2020 alkaen Yours Mine Design jää historiaan ja uutta lukua lähdetään kirjoittamaan Somana brändinimen alla.

Yrityksen kasvun mukana ja toimintojen kehittyessä on aika ottaa seuraava askel lähtötilanteesta, jossa tehtiin kotiäidin harrastuksena. Somana on nimenä kaikkea mihin kulminoituu meidän arvot, asiakkaiden odotukset, tahtotila ja lupaukset.

 Elinan ajatukset viedä toimintaa askel eteenpäin vahvistui keväällä tekemämme asiakaskyselyn vastausten perusteella. Vastaukset oli pitkälle sellaisia miten itsekin olimme asiaa nähneet ja kokeneet ja ideoina samankaltaisia joita olimme itsekin pyöritellyt.

Meidän vuosi_perhekalenteri_seinäkalenteri_2021_nimipäiväkalenteri_nimipäivät_laskutasku_valmistettu Suomessa_suomalaista työtä_perhe_perhekalenteri_pieni perhe_tyylikäs seinäkalenteri_mustavalkoinen perhekalenteri_mustavalkoinen kalenteri_mustavalkoinen seinäkalenteri_kirjoitustilaa_muistiinpanot kalenterissa_seinäkalenteri muistiinpanot_graafinen seinäkalenteri_graafinen perhekalenteri_silk paperi_170g paperi_vahva seinäkkalenteri_vahva perhekalenteri_pienen perheen kalenteri_3 saraketta_kalenteri yksinhuoltajalle_yhden lapsen perhe_neuvola_päiväkoti_perhearki_aikataulutus_perhe-elämä_perheen hetket

Syksyn teemana helpompi arki

Somana aloittaa yhteistyön Perhekalenterit.fi -sivuston kanssa. Somanan Meidän vuosi -perhekalenterin tilanneille lähetetään kalenterin mukana muutama työkalu helpompaan arkeen.

^

helppoja arkiruokareseptejä

^

Yhteistä tekemistä perheelle

^

viikon ruokalistan suunnittelupohja

^

viikon ruokalistan ostoslistapohja

Elinan terveiset syksyyn

Uusi säihke silmissä on hihat taas kääritty. Kirkkain katsein lähdemme syksyn hyggeilyyn, sytytetään kynttilät ja kääriydytään viltin alle. Keittiön valtaa juurekset ja ruokalista täyttyy pataruuista ja pakkanen sienistä.

Toivomme talven olevan luminen, että pääsemme nauttimaan näiden rankkojen ja haastavien poikkeusaikojen jälkeen lasten kanssa lumileikeistä ja voisimme seurata jättääkö Joulupukki porot autojen viereen parkkiin vai onko Joulupukin poroille oma parkkipaikka?

Kiitos vielä minunkin puolesta kaikille kyselyyn vastanneille. Saimme arvokasta tietoa uudelle polullemme – kiitos! 

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa

join With us