VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

PALAUTUSOIKEUS

Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus Yours Mine Designin verkkokaupasta ostettaessa. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja pakattuna alkuperäiseen tuotepakkaukseen. Huomioithan ettei tuotteessa saa olla eläinten karvoja. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksina ja korvaamaan tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä.

Jälleenmyyjiä pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä yhteyshenkilöömme.

Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, teethän asiasta vahinkoilmoituksen heti noutopisteessä ja ilmoitat asiasta viipymättä myös meille sähköpostilla info@yoursminedesign.fi sopiaksesi vaihdosta tai palautuksesta.

TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

Mikäli haluat palauttaa tuotteen/tuotteita, toimi seuraavasti:

Lähetä seuraavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen info@yoursminedesign.fi:

 • Tilauksen tiedot
 • Tilausnumero
 • Tilaajan nimi
 • Maksutapa (verkkopankkimaksun osalta IBAN-tilinumero ja pankin BIC-tunnus)
 • Sähköpostiosoite
 • Palautuksen syy

Yours Mine Designin asiakaspalvelu lähettää sinulle kirjalliset ohjeet palautukselle.

Tilauksen tai palautettujen tuotteiden hinta korvataan käytetyn maksutavan mukaisesti. Jos palautat tilauksen, jonka yhteydessä olet käyttänyt alennuskoodia, koodi ei aktivoidu uudelleen. Pakkaa tuote huolellisesti palauttaessasi. Mikäli tuotteen palautuslähetys katoaa, Yours Mine Design ei ole vastuullinen hyvittämään kadonnutta lähetystä. Muista aina säilyttää kuitti palautuksesta, kunnes palautuslähetys on saapunut meille ja asiakaspalvelu on ottanut palautuksen käsittelyyn. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla, eikä kuittia ole, on vastuu lähettäjällä. Kuitilla todistat, että olet luovuttanut lähetyksen kuljetettavaksi. Yours Mine Design ei korvaa palautuskuluja.

Jos tilauksen yhteydessä on tullut kampanjaan kuuluvia kaupanpäällistuotteita, tulee myös ne palauttaa tai Yours Mine Design on oikeutettu vähentämään tuotteiden arvon palautettavasta summasta.

VAIHTO-OIKEUS

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on vaihto-oikeus, jos vaihdettavan tuotteen myyntihinta on sama kuin haluamasi toisen tuotteen myyntihinta. Asiakaspalvelumme varmistaa haluamasi tuotteen saatavuuden ja toimitusajan. Valitettavasti verkkokaupasta tilattua tuotetta ei voi vaihtaa myymälässä.

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen eri hintaiseen tuotteeseen, sinun tulee palauttaa alkuperäinen tuote, josta saat hyvityksen, ja tehdä uusi tilaus haluamastasi tuotteesta.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja pakattuna alkuperäiseen tuotepakkaukseen. Huomioi tuotetta sovittaessasi, ettei siihen tartu tuoksuja, tahroja, hiuksia tai esimerkiksi eläinten karvoja. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksina ja korvaamaan tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä.

Mikäli olet ostanut Yours Mine Designin tuotteen jälleenmyyjältämme, pyydämme ottamaan yhteyttä kyseisen jälleenmyyjän asiakaspalveluun.

TUOTTEEN VAIHTAMINEN

Jos haluat vaihtaa tuotteen:

Lähetä seuraavat tiedot sähköpostitse info@yoursminedesign.fi

 • Tilauksen tiedot
 • Tilausnumero
 • Tilaajan nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Vaihdon syy
 • Mihin tuotteeseen haluat vaihtaa

Mikäli haluamaasi toista tuotetta on varastossa, lähetämme uuden tuotteen sinulle mahdollisimman pian vastaanotettuamme vaihdettavan tuotteen ja ilmoitamme uuden lähetyksen seurantanumeron sinulle sähköpostitse.