Lahjavinkit vauvoille

lahjavinkit vauvoille_ota talteen lahjavinkit_lahjaidea_lahjavinkki_blogi_lahja vauvalle_ristiäislahja_kastelahja_nimiäislahja_pupupeitto_pupuviltti_pupu_kani_jänöviltti_jänöpeitto_lasten peitto_vauvan viltti_lapsille_vauvoille_for kids_for babies_kids blanket_baby blanket_blanket for babies_blanket for kids_House&Garden_kids garden_baby nest_merinowool_mulesing free_100%_made in finland_hand made_finland_valmistettu suomessa_käsin valmistettu_unipesä_vauvan pesä_nest for baby_sleeping nest_tulips_tulpans_baby_best from nature_parasta luonnosta_merinovilla_jättineulottu_chunky knit_Yours Mine Design_design_nordic design_finnish design_suomalaista designia_suunniteltu suomessa_design in finland_only the best for babies_parasta vauvoille_Yours Mine Design-100% puuvilla-Suomi-vauva-viltti-lapsi-peitto

Yours Mine Designin unipesä ja Mini-Helmi viltti.

 

Useat pohtivat mielensä puhki lahjaideoita vauvojen ensimmäisiin suuriin juhliin. Mitä lahjaksi vauvalle kastejuhlaan, syntymäpäiville tai nimiäisiin. Miellyttävien, laadukkaiden ja käytännöllisten lahjojen hankinta saattaa olla usein vaikeaa. Lahjojen tilaaminen ulkomailta saa aina miettimään kerkiääkö paketti ajoissa perille. Onko tahditonta antaa vauvalle lahjaksi rahaa? Mitä, jos vanhemmat eivät tykkää lahjasta? Raha tuntuu usein myös lahjan antajasta tylsältä. Alhaalla löydät TOP5 lahjavinkit vauvoille.

Hyppy laatikoissa olevista esineistä laadukkaaseen, kotimaiseen, käytännölliseen lahjaan ei ole enää kaukana. Olemme keränneet teille viisi lahjavinkkiä vauvoille kolmesta yrityksestä joiden laatuun, tyyliin ja tuotteiden mielekkyyteen voit luottaa. Tarjoamme teille nyt ihanimmat lahjaideat vauvoille yhteistyössä Arksien ja Kaiko clothingin kanssa.

 

Kotimaisuus

Tässä kirjoituksessa olevat lahjaideat vauvoille tarjoilevat suomalaiset yrittäjät. Jaamme meille tärkeitä arvoja tuotteiden valmistuksessa, toiminnan läpinäkyvyys, laatu ja vastuullisuus. Tuotteemme on tehty kuluttamiseen ja näin lahjan saajat voivat nauttia mielekkäistä ja laadukkaista tuotteistamme. Tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Suomessa tai suomalaisomisteisissa tehtaissa EU-alueella.

 

Laatu, käytettävyys, eettisyys

Vauvojen ja lasten tuotteissa on tärkeää kiinnittää huomiota tuotteen laatuun, käytettävyyteen ja eettisyys. Emme halua tuottaa vauvoille tuotteita jotka lapset ovat tehnyt.

Haluamme, että valmistusprosessimme on niin läpinäkyvää, että siitä voi kertoa asiakkaille avoimesti. Yours Mine Designin uutuus tuotteena on vauvoille suunniteltu Baby Hoodie Sac. Kankaan puuvilla on kasvatettu Intiassa, kehrätty langaksi Puolassa ja kangas on värjätty ja valmistettu Puolassa. Käyttämämme kankaat on öko-Tex sertifioituja. Öko-tex merkintää pidetään kansainvälisesti laatutakuuna kuluttajalle. Käyttämämme tehtaan ompelijoille maksetaan korkeampaa palkkaa kuin mitä heidän ammatissaan keskimääräisesti saa.

Kaiko Clothing lahjoittaa 7% myynnistä naisten ja lasten kouluttamiseen kehitysmaissa. Heidän laaduntarkkailu on ensiluokkaista ja he ovatkin parissa vuodessa nousseet pienyrityksestä usemman työntekijän työllistäväksi kasvuyritykseksi.

Arksie suunnittelee lapsille ja vauvoille rakastettuja eläin jumpsuitteja. Materiaalivalinnassa tärkeintä oli antaa lapsen ihoa vasten hiostamaton materiaali. Jumpsuitit valmistetaan GOTS puuvillasta. Lisäksi kankaissa käytetyt värit on öko-tex standardisoitu.

 

Lahjaideat TOP5

Alla olevat lahjavinkit vauvoille ovat löytäneet tiensä jo monen onnellisen pienen käyttöön.

  1. Yours Mine Designin vauvojen viltit ja peitot
  2. Arksien Jumpsuit
  3. Kaikon bodyt
  4. Yours Mine Designin Baby Hoodie Sac
  5. Unipesä