Kodin tekstiilit – lasten ja vauvojen peitot sekä viltit

Lasten peitot sekä muut kodin tekstiilit

Yours Mine Designin valikoima on täynnä erittäin laadukkaita, rakkaudella tehtyjä ja ennen kaikkea ihanan tuntuisia sekä näköisiä tekstiilituotteita. Valmistamme tuotteet pääsiassa mulesing-vapaasta merinovillasta, joka on tekstiilien aatelia. Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja tehty käyttäjien, eli perheiden, lapsien ja vauvojen, näkökulmasta, mikä näkyy niiden laadussa, mukavuudessa sekä pitkäikäisyydessä. Haluamme taata sen, että jokainen meiltä ostettu peitto, unipesä tai viltti on satsaus perheen onnellisuuteen ja hyvinvointiin.

Valikoimaamme kuuluu erilaisia persoonallisia peittoja, tekstiileitä sekä muita varsinkin lasten unta parantavia tuotteita. Yours Mine Designin taustalta löytyy aito perhe, joka tietää minkälaiset tuotteet sopivat lapsille. Meidän peittoja, vilttejä sekä muita tekstiilejä käytetään päivittäin myös omassa käytössä ja se aidoin kiitos on tullut lasten suusta.

Oma peitto tuo lapselle turvaa

Lapsi viettää peiton kanssa aikaa erittäin suuren osan päivästä, joten siihen kannattaa panostaa. Lapsen peiton tulee olla lämmin, pehmeä, mukava ja ennen kaikkea lapsen mieleen. Lapselle peittokin on parhaimmillaan hyvin henkilökohtainen asia, joka tuo turvaa sekä lämpöä elämään. Peittoa hankkiessa kannattaakin siis kiinnittää huomiota erityisesti peiton materiaaleihin, jotta kyseessä tulee olemaan mieluisa ja pitkäkestoinen hankinta.

Merinovilla on erinomainen materiaali peittoon. Se on pehmeä, erittäin mukavan tuntuinen iholla, lämmin ja tuo mukanaan maanläheisen tunnelman. Kyseessä on erittäin helppohoitoinen materiaali, joka puhdistaa käytännössä itse itsensä arkipäiväisessä käytössä. Peittoa voi myös pestä käsin esimerkiksi tahrojen yllättäessä, varovaisuutta noudattaen luonnollisesti.

Parhaimmat unet saa turvallisessa, pehmeässä ja mukavassa ympäristössä. Meidän peittomme on suunniteltu tukemaan näitä kaikkia tärkeitä elementtejä, jotta lepohetkistä saa kaiken mahdollisen energian irti. Perheiden arki on kiireistä ja tohinaa riittää, jota varten akut on hyvä ladata täyteen joka yö – ja miksei joskus päivisinkin torkkujen merkeissä.

Yours Mine Design peitot, huovat ja viltit

Valikoimamme koostuu tällä hetkellä seuraavista tekstiileistä:

Peitot

Bomu – puuvillainen viltti lapsille. Erittäin mukava, lämmin ja turvallisen oloinen peitto jota lapsi voi käyttää ilolla päivittäin. Viltin koko on 74 x 106cm, se on 100% puuvillaa ja erikoisuutena siihen on tehty pupun korvat sekä töpöhäntä.

Valkhe – vauvan torkkupeitto. Valkhe on 100% puuvillainen skandinaavisen designin innoittama peitto, joka sopii vauvan ensimmäiseksi torkkupeitoksi sekä pitkäaikaiseksi kumppaniksi vauva kasvaessa. Vaalea ihana design, pehmeä kangas sekä persoonallinen tupsu tekevät tästä todella miellyttävän kokonaisuuden!

Helmi – merinovillainen viltti lapsille. 100% merinovillasta tehty Helmi on todella pehmeä, lämmin ja ihana valinta lapsen viltiksi. Vilttiin on tehty pupun korvat sekä -häntä ja se on valmistettu täysin Suomessa. Todella hyvä unikaveri lapselle!

Mini-Helmi – vauvan peitto. Mini-Helmi on vauvoille sekä kasvaville lapsille suunnattu peitto, joka on myös 100% merinovillaa. Mini-Helmestä löytyy myös persoonalliset pupunkorvat, leikkisä tupsu sekä todella ihanan tuntuinen valmistusmateriaali. Mini-Helmi on oiva valinta vauvalle, mutta se sopii myös jo vähän isommillekin lapsille!

Jättineulepeitto – luksusta kotiisi. Jättineulepeitto on merinovillasta valmistettu neulepeitto. Se on ihana lisä kotisi sisustukseen, joka ei pelkästään näytä hyvältä vaan tuntuu taivaalliselta! Näitä saa myös aikuisten koossa ja koko perhe mahtuu isojen kokojen alle katsomaan vaikkapa elokuvaa yhdessä.