Joulukuu lähestyy – Joulun tapahtumat ja adventtikalenteri

 

Joulukuu ja joulu tekevät tuloaan, miten ihanan tunnelmallinen aika meillä onkaan edessä! Yours Mine Designin joulukuu on hyvin tapahtumapainotteinen, meidät voi tavata seuraavan kuukauden aikana niin Helsingissä kuin Turussa ja Tampereellakin! Edellisen viikon lauantainen Baby, POP it UP Pop Up -tapahtuma Arabiassa sai mitä mahtavimman vastaanoton, sen voimin on hyvä lähteä vastaanottamaan joulukuun tapahtumia.

Joulun odottaminen on lempipuuhaamme ja tämän vuoksi olemmekin kehitelleet teille adventtikalenterin odottamista helpottamaan.

Adventtikalenteri avataan nimensä mukaisesti jokaisena adventtina,neljänä adventtisunnuntaina ennen jouluaattoa. Jokaisesta luukustapaljastuu Yours Mine Designin luottotuote pienen edun kera. Etu onvoimassa seuraavan kalenteriluukun avaamiseen saakka. Mikäli et seuraa meitä jo sosiaalisen median kanavissamme, otathan Facebook-sivumme ja Instagramimme heti pikimmiten seurantaan niin pysyt ajantasalla joulun eduista!

Tässä vielä joulun tapahtumat listattuna:

 

sunnuntaina 24.11.2019 Pikkujoulu POP UP, Putiikki Puotila, Jyväskylä

 

lauantaina 30.11. UPEE second hand, Tampere

https://tampere-talo.fi/tapahtumat/upeemarraskuu/

 

UPEE second hand on uusi esteetön kestävän ja ekologisen kuluttamisen sekä muodin ilmaistapahtuma Tampere-talossa lauantaina 30.11. klo 10-16. Tapahtumassa pääset tutustumaan eettisen muodin toimijoihin sekä tekemään löytöjä laatukirppiksellä.

 

 

la-su 30.11.-1.12. Korjaamon Joulumarkkinat, Helsinki

https://www.korjaamo.fi/fi/tapahtumat/2019/11/30/korjaamon-joulumarkkinat-2019

 

Tunnelmalliset joulumarkkinat järjestetään Korjaamolla lauantaina ja sunnuntaina 30.11.-1.12. klo 11-17. Paikalla on yli 60 myyjää kahdessa salissa, rento ja viihtyisä tunnelma sekä mahdollisuus ruokailuun. Mainio startti joulun odotukseen!

 

torstaina 5.12.2019 Pikkujoulu POP UP, KUKUTI Concept Store, Turku

 

Seuraa someamme ja kuulet tapahtumasta listää!

 

 

14.-22.12. Vanhan Joulutori, Helsinki

https://www.vanhanjoulutori.fi

 

Vanhan Joulutorilta löydät laajan kattauksen ihania, persoonallisia ja taidokkaasti luotuja sisustusesineitä, grafiikkaa, keramiikkaa, herkkuja ja paljon muuta. Vanhan Joulutori on auki 14.-22.12, ma-pe 11-20 ja la-su 11-18. Täältä viimeistään saat haettua joulutunnelman!

 

 

 

Toivottavasti näemme mahdollisimman monessa tapahtumassa joulukuun aikana!